Treditional Diwali Andhra Special Poornam Boorelu
Ingredients:
Split yellow moong dal 1 cup split
Sugar 1 1/2 cup
Fresh grated coconut 1/2 cup
Cardamom powder 1 spoon
Oil required deep frying
Black Gram Dal 1 Cup
Rice 3 cups
Method:
Soak for 3 hours Black gram and rice. Grind well with a pint of salt and a spoon full of sugar. and keep it aside.
Take soaked moong dal and grind it to fine paste. and cook it as we do for idly., After steam boinling for 10 min., remove and keep it cool., Now add sugar, scraped coconut cardamom powder and mix well.
make the mixture as fine ball and dip it once in the grinded Black gramdal and rice paste and fry in deep oil pan. Your poornam boorelu ready.
5 comments:
Hi
These information are so better for us.
Online Healthy Diet meal Plans,
and
Walk In Clinic
thank you
kavak yelleri final izle
Почему я решил так назвать заметку в канун выборов? Ответ прост, как народная поговорка «Любое знание к нам приходит через страдание». Лысьва сайт
фото настя
изменить фото онлайн бесплатно
промо радио блог
радио рекорд блог
список радио сайтов
клубное радио
радио бесплатно онлайн
Строительство домов из оцилиндрованного бревна плюсы и минусы
ремонт сами
сайт Лысьва
Лысьва
сайт Лысьва
фото воды
все радио
блогспот
блогспот
фото блогспот
Скачать игру CS:S
Все об играх СТИМ
Really simple and yummy. Nice Blog
Post a Comment